Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm apja rám nyomult, mit csináljak?
A legjobb barátnőm szülei elváltak és a vér szerinti apját csak évente 2x látja kb mert USA-ban él. Most hazajött 2 hónapra, hosszú szabadság, és home office, emiatt sokat találkozok vele a barátnőm miatt. AMikor kettesben marfadtunk mindig nagyon kétértelmű szándékai voltak, próbált a bizalmamba férkőzni, aztán nemrég rám írt messengeren hogy szeretne elvinni valahova, de a lányának ne mondjam el.
Kérdeztem miért kellene mennem, azt mondta hogy nem fogom megbánni bízzak benne., végül bele mentem. Természetesen tudtam, hogy mire megy ki a játék de bulinak fogtam fel és hagytam történni a dolgokat. Ennek már kb 1 hónapja és sok találkozón túl vagyunk már, viszont egyre jobban rám van kattanva és nem akarja megérteni hogy ennyi volt, felejtsen el. Hívogat, írkál, ha nem vezsem fel akkor képes eljönni hozzánk és lent vár amíg nem beszélek vele. Hogy rázzam le?
Sosem tudom elfogadni azt a mentegetőzést,védekezést, hogy " hagytam megtörténni a dolgokat ".
Ezt a gyenge jellemű emberek hagyják,illetve azok,akikben van valamire készség. És ebben azért vagyok biztos,mert két konkrét esetről is tudok, ahol hasonlóan nyomuló idősebb férfiak viselkedtek. Ott is az,akinek ez idővel nem tetszett ,ezzel jött elő,hogy nem tehetett róla.
És pont.Aki nem akar valamit, az nem teszi meg - senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!