Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mekkora összeg az, amire azt mondjátok, hogy már ezért beleülnétek a ... ?
Ha tetszik a pasi pénz sem kell.
Ha meg nem tetszik akkor nincs az a pénz, hogy bármit is csináljak vele.
Olyan gyakran feltett kérdés ez, de vajon miért?
Így akarja validálni egy-két “férfi”, hogy minden nő prosti?
Nem leszek álszent. Van munkám, tisztesen dolgozok, túlórákból és idegbajból is túlcsordulok, párom nincsen, szexelni sosem szexeltem, a nevetséges és a nagyvonalúnak nevezhető privis ajánlatokat kivétel nélkül elutasítottam mindig is. De ha valaki elém állna azzal, hogy bármilyen összeget kifizetne egyszeri szexért cserébe, elgondolkoznék, akármit is tartalmazna az az alkalom, na bizonyos határokon belül (ami elég tág értelmű, mert sok mindenről gondolom, hogy érdekel). Lehet, hogy igent mondanék rá, de lehet, hogy nem. Bármelyikre billenhetne a mérleg, nem fogok szenteskedni, hogy én bizony soha, semmilyen körülmények között.
Egy valamivel reálisabb formában, ahol nem életre elég összegről lehet szó, akkor is elgondolkodnék rajta, amennyiben olyan mély és kilátástalan helyzetben lennék, ami kemény munkával nem orvosolható, vagy mert nem elég rá a pénz, és hát emberként megvannak a határaim, fizikailag és lelkileg sem bírok mindent, vagy mert időszűkében más nem maradt, teszem azt az egyik kutyámnak két nap múlvára kéne előteremtenem pénzt egy műtére. Értük vagy apámért előbb borulok térdre és szopok le akár tizenvalahány férfit is, mint saját magamért.
Konkrét összeg nincs. Az első bekezdésben írt egy életre elég összeg lenne, míg a második helyzettől függő. Jelenleg nincs ilyen gondom, tehát semennyiért.
Egy normál lakás áráért igen. A mai világban elég durva árak vannak, és sokan nem tehetik meg, csak hitelből hogy saját lakásuk legyen.
A mindennapi életem jó anyagilag, de ha ezt így valaki felajánlaná, biztos azt mondanám oké. Nem vagyok álszent, azért az sokat dobna szerintem mindenki életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!