Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalt már ilyet? Vagy ez igazából egy általános/logikus dolog?
Arra gondolok, hogy akkor igazán jó a szex (vagy hát 𝘢𝘻, ugye kinek milyen kapcsolata van/nincs...), amikor aznap valami jót tett az ember — vagy legalábbis úgy gondolja v. alapos feltevése van rá.
Mit tudom én, nem nagy dolgokról szólva, gondolok itt most önkéntes munkára, csaló lebuktatására, jó helyre befutó adományra... ilyen "alap" dolgokra.
Az én esetemben pl. pár napja lett valamivel jobb, a fantáziám is szabadabb és önállóbb kicsit, és ahogy végiggondolom, mintha két dolog "segített" volna rá erre az utóbbi időben : vagy az, hogy egy projectet sikerül sikerre vigyek/lezárjak (ez lehet hobbi is, sőt, sokszor inkább az); vagy az, hogy valakinek segíteni tudtam.
🤷♂️
Másnál is így van? Logikus ez? Vagy csak én látok bele kamu összefüggéseket?
Ebben az országban
A csaló
Buktatja le a normális embereket.
De ha jól értelmezem a kérdésedet, talán van némi logikai kapocs. Na most ha jót teszel másokkal, az pozitív vegyületeket szabadít fel az agyadban. És akkor ezt szexel megkoronázni, hát intenzívebb lesz a szex által kiváltott hatás is, ha jobb a kiindulási alap. Én erre tudok gondolni a felvetésedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!