Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnénk szintet lépni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnénk szintet lépni a szexuális életünkben, ez jó módszer lehet?

Figyelt kérdés

Hét éve vagyunk együtt a párommal, két éve házasok. Sohasem szedtem fogamzásgátlót, mindvégig óvszerrel szeretkeztünk, az utóbbi néhány alkalommal kezdtünk el anélkül. Először csak épphogy betette, aztán gumival folytattuk, aztán már egyre hosszabb ideig, mígnem múltkor már majdnem egy teljes aktust lenyomtunk gumi nélkül, csak az ejakuláció előtt húzta ki. Szeretnénk majd gyereket, nem kifejezetten most még, úgyhogy peteéréskor nem csináljuk így, de úgy vagyunk vele, hogy ha becsúszik, annak is örülni fogunk.

Mit gondoltok, ez a módszer mennyire lehet hatékony a tekintetben, hogy még egy szintet lépjünk a kapcsolatunkban, közelebb kerüljünk egymáshoz mint testileg mind lelkileg, a teherbe esés nagyobb kockázata nélkül? Alapvetően nem a megszakításos módszer hatékonysága érdekel, hisz arról rengeteg cikket olvastam, és mint mondtam nem leszünk szomorúak ha végül terhes leszek, de rájöttünk hogy sokkal jobb a szex így mindkettőnknek és szeretnénk szintet lépni. Jó módszer lehet, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, vagy hülyeség az egész? (27F és 26N)

nov. 25. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet.

Én így szeretem a kapcsolatot, jobban érezni a másikat.

Gyerek meg akkor jött, mikor mi szerettük volna. Bár ésszel is csináltuk mindig.

nov. 25. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Két párommal is így szexeltünk/szexelünk már sok sok éve. Én is rendben vagyok és ő is az egészséges nemzőképes, minden azon múlik, hogy a pasi mennyire ura a testének és kész. F.
nov. 25. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Abszolút, ráadásul mindketten " hálásak" lesztek, ha a gumit elfelejtitek, összehasonlíthatatlanul jobb, minőségibb a szex és az egész együttlét, ahogy szó szerint érzitek egymást...ez csak a natúr szexnél lehetséges.
nov. 25. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Novaring. :-)
nov. 26. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!