Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prositnál anális szex után történt már veletek ilyen?
Voltam egy szép, 20 éves prostinál a lakásán, anál szexet akartam és kaptam is. Úgy voltam vele ha már részem lehet benne brutál intenzitással, woodman módjára szétszedem a lányt, mert nagyon tetszett és volt feneke rendesen, jó formás, dolgozni való.
Az aktus jó volt, több pózban is csináltuk és engedte, hogy a popsiját szét is húzzam és közben ki-be is rakosgassam a farkam, tehát olyan volt, mint egy barátnő feeling, együtt működött az igényeimmel kedvesen. Persze az aktus gumiban volt, de ami történt a végére az nem esett jól. Lovagolva fejeztük be, magamhoz is szorítottam, amilyen gyorsan bírtam toltam is neki, de a végén élvezés után ahogy lekelt rólam folyt a fos a combomra és a gumiról a lábam közé és az ágyára.
Elmentünk tusolni, közben nem győzött bocsánatot kérni, hogy ne haragudjak, nem tudja, hogy történhetett. Sose fordult vele elő, viszont megjegyezte, hogy egy állat vagyok ég a segge is, de jó voltam amúgy.
Utána ahogy letusoltam indultam is el, majd felhívott, hogy köszöni, hogy ott maradtam segíteni neki lepucolni az ágyat.
Mondjuk kifizettem, de az nem volt benne, hogyha összefossa magát, akkor majd én fogok takarítani.
Mellesleg nem is értem, hogy miért nem mosta ki a végbelét mielőtt igent mondott, hogy anál lehet. Ő nem készült fel, így nem is értem, hogy várhatta el, hogy majd leállok nála takarítani. Szerinte miattam bukta az aznapi vendégeit és lógok neki.
Ti hogy jártatok volna el a helyemben? Most is írogat és hívott is, hogy lógok neki ne felejtsem el. Gondoltam visszamegyek még és megint seggbe rakom ha ennyire lógok, de akkor meg is öklözöm neki, mert már zavar, hogy zaklat ezekkel, mikor kifizettem a szolgáltatását és a többi nem az én ügyem! Nem én szartam össze magam.
figyi igazad van abba, hogy az ő dolga ez, kifizetted.
Én se maradtam volna segíteni neki, de sztem nem is várhatná el egyik semm.
Most ha elmész egy étterembe kajálsz 30k ért, akkor se jön ki a pincér hogy most akkor gyere be hátra, mosogass is el.
nem nem jártam így egyébként sosem voltam prostinál, és erre büszke vagyok, hogy életemben nem fizettem szexért!
Anál szexnél ilyennel mindig számolni kell. Így jártál.
Ezellen senki se tud semmit tenni. Ha nem készítette volna magát ilyenre már a "széthúzós ki-be" közben kijött volna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!