Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnél érezni lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél érezni lehet a pénisszel a végbelet? Nagyon ingerlik a belek a péniszt?

Figyelt kérdés
Gondolom ahogy a puncinál is érezni belül a beleket és a záróizom gyűrűje még rá is szorít körbe ami plusz lökés a puncihoz képest. Nagyon szeretnék már egy lány popsijába elélvezni, sajnos még nem volt benne részem de a gondolata nagyon izgat. :)

nov. 21. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
nov. 21. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Kis incel vagy
nov. 21. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Puncinál belek??

Te műtött pinás transzival voltál? XD

nov. 21. 19:54
 4/8 Lazy Lover ***** válasza:
38%
Igen lehet sőt jó szűkebb ott a hely
nov. 21. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Puncinál az izomgyűrűre értettem, hogy ott nincs olyan gyűrűs záróizom ami szorítja körbe a péniszt miután bedugtuk a lány végbelébe.
nov. 21. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
K.rva jó érzés én például imádom b.szni a nők segglyukát..
nov. 22. 05:45
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jó érzés, teljesen más mint a punci. Én amikor először dugtam popsiba, az maradandó emlék lett.

Az exemnél is én voltam az első és nagyon durván szűk volt, nekem meg elég vastag, úgyhogy csak sok sikosítóval és nagy nehezen ment be, de amikor továbbcsúszott a makknál pár lökés után hatalmasat élveztem. Utána le se lankadtam, megvártam amíg kifolyik a spermám belőle, aztán bedugtam újra, lassan egyre mélyebbre ment és második alkalommal már mindketten elélveztünk.

Rá pár órára csináltuk még egyszer, a vége fele már fájt neki, de azért engedte hogy befejezzem. Ha jó mélyre spriccelsz, akkor nem is folyik ki egyből.

nov. 22. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es a sztori felizgatott jajj nekem :DDD
nov. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!