Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, végbélnyílásba mekkora méret amit elbírtok? 18 centis, 5 centi átmérőjű vastagságú pénisszel lehet esélyem lányoknál anális szexre?
Ez nem igaz, nekem 19cm hosszú és 16cm átmérőjű méretem van. A baràtnőm 52kg 170cm magas, nagyon vékony lány.
Első análnál annyira el tudta engedni magát, hogy 15 perc ràhangolódás, tágítás után el tudtuk kezdeni, és 80%-ban elnyelte a méretem és élvezte, egész addig, amíg el nem ment. Ekkor viszont szinte azonnal erős fájdalma lett, és ki kellett vennem 10-20 lökés után.
Ezután próbáltuk többször, de egyre kevésbé tetszik neki, nekem viszont nem ad sokkal több pluszt. Jobban szorít kicsit, de ennyi.
Az előző partnereimmel is próbáltuk sokat, de a makk fért be max, onnan senki nem bírta tovább, szóval lányfüggő.
Nekem még az ujja is alig fér bele a páromnak. (Közösülni nem tud.)
Análszex rajongó lennék, de nem igazán megy a dolog. (Azzal segít rá az élvezetekre - kérésemre - , hogy popsira csapást kapok...)
2-es "Ekkor viszont szinte azonnal erős fájdalma lett, és ki kellett vennem 10-20 lökés után."
Szóval az erős fájdalom után egy laza 10-20-at löktél még rajta. Úriember vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!