Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, végbélnyílásba mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, végbélnyílásba mekkora méret amit elbírtok? 18 centis, 5 centi átmérőjű vastagságú pénisszel lehet esélyem lányoknál anális szexre?

Figyelt kérdés
Exeim közül egyik se engedte, volt aki alapból sem, volt, aki a méretem miatt nem bírta el, és ahogy beraktam neki, rögtön kiugrott belőle, mert feszítette nagyon a záróizmát és a végbelét belülről.

tegnap 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Fujj, ezt csak az bírja akinek pelenkát KELL hordania
tegnap 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Ez nem igaz, nekem 19cm hosszú és 16cm átmérőjű méretem van. A baràtnőm 52kg 170cm magas, nagyon vékony lány.

Első análnál annyira el tudta engedni magát, hogy 15 perc ràhangolódás, tágítás után el tudtuk kezdeni, és 80%-ban elnyelte a méretem és élvezte, egész addig, amíg el nem ment. Ekkor viszont szinte azonnal erős fájdalma lett, és ki kellett vennem 10-20 lökés után.

Ezután próbáltuk többször, de egyre kevésbé tetszik neki, nekem viszont nem ad sokkal több pluszt. Jobban szorít kicsit, de ennyi.

Az előző partnereimmel is próbáltuk sokat, de a makk fért be max, onnan senki nem bírta tovább, szóval lányfüggő.

tegnap 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
16 cm átmérő? Hmm, az kemény.
tegnap 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még az ujja is alig fér bele a páromnak. (Közösülni nem tud.)

Análszex rajongó lennék, de nem igazán megy a dolog. (Azzal segít rá az élvezetekre - kérésemre - , hogy popsira csapást kapok...)

tegnap 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem engedték, öregem, neked hormongyógykezelésre lehetne bemenni, hogy ilyen undorító ocsmányságokat akarsz egy lánnyal... Nem elég, hogy sorba szeded oket, mint mas a gatyat, bűnbe viszed őket, hanem még fajtalan, fertőző dolgokat akarsz...
tegnap 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Épeszű, normális nő ilyet nem is enged! Naiv tinilányokat emiatt kellett plasztikailag műteni többször is már külföldön. Mert akik erre vették rá őket és bajt okoztak erőszakosságukkal, nem kaptak se bortont, se tokonrugast.
tegnap 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Remélem, kinövöd ezt majd. De azokat a lányokat se kell bemutatni, akik ilyenre vágynak... Kiadós fertőzést lehet kapni a széklet colibaktériumaitól, mindkét fél, meg a gátizom felrepedéséröl nem is beszélve!
tegnap 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
De barmifele kezeles nelkul rajossz szerintem, hogy mi a helyes.
tegnap 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
3# a kerület annyi, elírtam, sorry. Átmérőre olyan 5cm kb, de nehéz megmérni. Számolni lehet max kerületből.
tegnap 22:27
 10/13 Eric Griffin ***** válasza:

2-es "Ekkor viszont szinte azonnal erős fájdalma lett, és ki kellett vennem 10-20 lökés után."

Szóval az erős fájdalom után egy laza 10-20-at löktél még rajta. Úriember vagy

tegnap 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!