Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők esetleg, akiknek nem fér bele most egy kapcsolat, de vannak szükségleteik?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a karrierre, elfoglalt hétköznapokra hivatkozva, vagy akár szerelmi csalódás miatt nem kerestek komoly kapcsolatot, de hiányzik a szex, érintés, csók, ölelés..?nov. 24. 19:59
11/19 anonim válasza:
#10 Iszonyúan nehéz szerintem. Nem értem, mire mondják itt emberek, hogy minden hétvégén akkorákat kefélnek, hogy hű meg há, mindig mással. Nekem már az is borzasztóan nehéz, hogy olyat találjak, akit egyáltalán kívánnék. És most nem arról beszélek, hogy szerelmes akarok lenni, mert nem. Egyszerűen csak vágyni valakire fizikailag. Máskülönben nedves se leszek. Eddig csak bambákkal találkoztam. Nekem is csak egyszer volt olyan férfi az életemben, aki tudta, mit kell csinálnia.
12/19 anonim válasza:
9-es,s 11-es nő!
Én szerintem ilyen pasi vagyok!
S szingli!
Ha nem hiszed,tapasztalj meg,szerintem...
Ha rám írsz privátban,beszéljünk,s meglátjuk...
Előre is köszönöm!
13/19 anonim válasza:
#12 Ne mondd. És miből gondolod, hogy mondjuk vonzónak tartanálak?
14/19 anonim válasza:
Azt nem írta, hogy vonzó csak hogy tud szexelni, jelentsen ez bármit is.
15/19 anonim válasza:
#14 Igaz, de ha nem vonzó, akkor nem tudok vele szexelni. Ördögi kör:)
16/19 anonim válasza:
15! Hát az. De sokszor van úgy aki bejön külsőre az belsőre nem. Aki pedig belsőre jön be az külsőre, nem és akiért bármit megtennél, annak sosem leszel elég jó.
17/19 anonim válasza:
13-as,látatlanba erre se Te,se én nem tudok válaszolni!
Ugyebár?
14,15,16-os!
Van olyan,hogy valaki vonzó(bár ez relatív),az ágyba meg kevés...
Vagy ennek épp az ellenkezője!
Kinek mi a fontos?
Legyen kielégítve totálisan az ágyba,vagy legyen vonzó...
Vagy létezhet a két dolog kombója,de ez ugye "fehér holló" esete... Ritka!
Te döntöd el,neked mi a fontos!
18/19 anonim válasza:
"Kinek mi a fontos?
Legyen kielégítve totálisan az ágyba,vagy legyen vonzó..."
Engem nem tud kielégíteni olyan, aki nem vonz. Nem is engedném, hogy hozzámérjen. Hülye érvelés.
19/19 anonim válasza:
Mindenkinek van szükséglete .
És mindenki megoldja
N30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!