Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek olyan nők esetleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők esetleg, akiknek nem fér bele most egy kapcsolat, de vannak szükségleteik?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a karrierre, elfoglalt hétköznapokra hivatkozva, vagy akár szerelmi csalódás miatt nem kerestek komoly kapcsolatot, de hiányzik a szex, érintés, csók, ölelés..?
nov. 24. 19:59
1 2
 1/19 mikeXxX ***** válasza:
83%
Létezik a legtöbb foglalt is közben de amit otthon nem kap meg azt mással intézi vagy csak szügséglete van sok szexre. 45f
nov. 24. 20:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
nov. 24. 20:08
 3/19 anonim ***** válasza:
12%

Hogyne.

Hajdú Bihar környékéről írhatnak.

35f

nov. 24. 20:20
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezt esetleg nő is meg tudja erősíteni, hogy van ilyen?
nov. 24. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok.

Kapcsolatot nem tudok elképzelni. De mással sem a szexet.

Túl jó volt a kapcsolatunk és a testiség mikor szó nélkül elhagyott a férjem. Azóta sem keres. (sajnos nem is fog).

nov. 24. 20:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, nem azt mondom, hogy ne férne bele egy kapcsolat, viszont nem keresek aktívan senkit, így nem nagyon fog összejönni, de nem akarok belemenni a miértekbe. A felsorolt dolgok közül az ölelés az, ami úgy jól esne, meg összebújni valakivel napi szinten... Egyéb dologra viszont legalább van egy partnerem. (nem szexkapcsolatra, az önmagában nem hiányzik, hanem lightosabb,BDSM-en belüli dolog kiélésére)
nov. 24. 20:50
 7/19 mikeXxX ***** válasza:
100%
4# Azért írtam férfiként mert ezt tapasztalom nőknél. De a legtöbb nem fogja ezt felvállalni még anonim sem.
nov. 24. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Nincs.
nov. 24. 21:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Erre vannak szexuális segédeszközök. Jó lenne férfivel is, de még nem találkoztam olyannal, aki ki tudott volna elégíteni. Pedig nincsenek extrém vágyaim.
dec. 8. 15:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így vagyok. 3 férfivel próbáltam, de én is azt tapasztalom, hogy annyi sok macera van és a szex élvezhetetlen érzelmek nélkül. A legutóbbival érzelmek is voltak, ha nem is szerelem, de gyakorlatilag a végén megerőszakolt, nem volt hajlandó védekezni. Nem érzem azt, hogy megéri élvezhetetlen együttlétekre pazarolni az időt. Egyikkel se tudtam kielégülni és egyre kevésbé hiszem azt, hogy találok valakit, akivel jó a szex. Egyszer találtam, de sajnos vele elhidegültünk, bár a szex tökéletes volt vele. Nem gondoltak, hogy mindenki mással ennyire nehéz lesz élvezni.
dec. 8. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!