Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti megbeszélitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megbeszélitek egymás közt, hogy melyik pasinak mekkora a farka? 12 cm-es tapasztalatról mit mesélnétek?

Figyelt kérdés
nov. 24. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Kinek mi köze hozzá?

Én fekszem össze a pasival nem a barátnőm.

nov. 24. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Csak a legjobb baràtnővel, aki mindent tud rólam. 12 cm….és? Ha jó volt a szex, mit számít a méret?
nov. 24. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Semmit nem mesélnék.

Azt mesélem hogy viselkedik vele.

nov. 24. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
nov. 24. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem
nov. 24. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Én örülnék ha kibeszélne nekem milyen kicsi..
nov. 24. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem
nov. 24. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Felfoghatnátok már, hogy az extrém szélsőségeket leszámítva a legtöbb méret okés. És az extrém nem a 12cm, hanem mondjuk 7-8...

Az okés pedig nem azt jelenti, hogy bárkinek jó lenne, hanem azt, hogy elég soknak, ha nem vagy béna.

Amúgy sem értem miért ezen rugóztok, kb 1000 másik dolog miatt os offolhat egy nő, azokról mégsincs napi 120 kérdés.

Fel kellene fogni, hogy a farkad mérete csak egy paramétered, aki meg csak ennyivel azonosítja magát az az is: egy phasz.

nov. 24. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
*is
nov. 24. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem
nov. 24. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!