Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha lenne lehetőségetek elhagynátok a párotokat egy 22cm-s nagyfarkú férfiért?
Figyelt kérdés
nov. 24. 11:30
1/15 anonim válasza:
Úgy látom nem nagyon érted, hogy hogyan működnek a nők. N
3/15 anonim válasza:
#1 Azért van tele a partnerkereső olyan féltelekkel, hogy nagy méret.
6/15 anonim válasza:
Dehogyis! Bár nincs nagy farka (15cm), de ügyesen használja és amúgyis szerelmes vagyok belé. Szóval biztosan nem hagynám el csak a nagyobb fallosz miatt! 22cm egyébként is túl nagy volna nekem. 20 centisekkel voltam már, azok is fájtak már néha.
26N
7/15 anonim válasza:
Nem, nem is bírnék el egy 22cm farokkal.
8/15 anonim válasza:
Nem a farokméretnél kezdődik a kapcsolat.
Ha meg ott kezdődik annyit is ér az a kapcsolat...
9/15 anonim válasza:
Mit nem lehet azon felfogni, megérteni, hogy a hüvely bemenettől pár centire kb 4-5cm re vannak az érzőidegek kb 98%-a? Ezért fontosabb inkabb, hogy vastagabb legyen mert az jobban feszit, az élvezetet ez adja.
10/15 anonim válasza:
Nem, soha. Nem csak a farok méret miatt vagyok vele hanem azért mert társam mindenben és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!