Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi volt egyszerre akikkel szexeltél,illetve ha lenne rá lehetőséged hány pasival bírnál el?
Figyelt kérdés
szept. 28. 19:40
1/8 anonim válasza:
2 volt
Nem tudom mennyivel bírnék el, de kipróbálnám többel is.
2/8 anonim válasza:
Eddig csak egy férfiv voltam egyszerre, de fantázia szinten nekem 4 lenne akikkel egyszerre kipróbálnám
3/8 anonim válasza:
2 volt (2 férfi 1 nő és 2 férfi 2 nő felállásban is).
Kipróbálnám 3-mal, 4-gyel is.
4/8 anonim válasza:
Eddig csak 1-el voltam egyszerre.
De mostanában megismertem 2 nagyon jóképű és sportos férfit. Na őket bevállalnám együtt meg külön-külön.
5/8 anonim válasza:
Sex kettővel,de olyan volt hogy több srác ot szoptam le 23/l
7/8 anonim válasza:
Egyszerre három volt és simán el bírtam velük de ki próbálnám milyen még több pasival egyszerre
8/8 anonim válasza:
4 srác elhívott bulizni, természetesen tudtam mire mondtam igen. A négyből egy megfutamodott. Így 3 pasival voltam legtöbb. Fárasztó volt, de izgalmas is egyben.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!