Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy pasi nem tudja megdugni a barátnőjét?

Figyelt kérdés
A csaj nagyon tág a pasinak meg extra rövid és vékony a cerkája. Állandóan kicsúszik a fütyije a punciból meg hamar el is élvez. Nyalással próbál kompenzálni.
ma 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
nekem nem vékony ha gondolod én megdugom a bnődet
ma 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos létezik.
ma 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Volt nekem is nagyon tág csajjal szexkapcsolatom, de meg tudtam dugni, sőt, könnyebb volt, mert minimális előjátékkal is azonnal becsusszant. Viszont olyan volt egy másik csajjal, hogy annyira szűk volt, hogy nem tudtam neki betenni második próbálkozásra sem.
ma 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Létezik. Keressen másik csajt mert ez így vicc.
ma 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Létezik. Na nem azért, mert túl tág lett volna vagy nekem túl kicsi, hanem mert - máig nem tudtam meg az okát - menekült az intim helyzetek elől. Egy idő után feladtam és kerestem mást.
ma 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!