Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen érzés volt amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen érzés volt amikor legelőször megfogták a fütyiteket szexuális célzattal? Hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
nov. 23. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
18 voltam, és nem volt rossz.
nov. 23. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
16 évesen. Milyen lett volna? Fantasztikus.
nov. 24. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
15 voltam de akkorra már farkam volt nem fütyim, és nagyon jó volt természetesen.
nov. 24. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
15 éves voltam és annyira izgatónak találta, hogy majd nem bele élveztem az alsónadrágomba!
nov. 24. 05:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
18, osztálykiránduláson az akkori barátnőmmel smároltunk, felállt és meg akarta fogni, mert még nem fogott farkat. Tetszett neki. Akkor már tudtam, hogy le fogja szopni, egy hét múlva meg is történt.
nov. 24. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
14, csak megfogta és kiverte egy lány, de nagyon jó volt.
nov. 24. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
12 voltam és élveztem 😀
nov. 24. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó majdnem elmentem már attól kb 15 lehettem 25/f írj ha részleteket akarsz kérdező
nov. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!