Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hány évesen fogtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány évesen fogtatok meg legelőször férfi nemiszervet? Mi volt az oka? Milyen érzés volt? A fiú hány éves volt?

Figyelt kérdés
okt. 6. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

13 voltam.

Nemi erőszak volt az ok.

A pasi pedagógus volt, és huszon akárhány éves.

Borzalmasan traumatizált a dolog.

okt. 6. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:
1# Úristen! Hány év telt el azóta? Sikerült feldolgozni? Remélem még most is a kaptárban van az a beteg állat.
okt. 6. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

28 év telt el azóta.

Nem mondtam el senkinek, csak kb 10 évvel később.

okt. 6. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Szintén 13 voltam az állomáson történt a váróban, nálam két évvel idősebb pasival.
okt. 6. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ok: szerelem, az akkori páromét.
okt. 6. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
18 voltam, az első párom volt az alany. Nyilván az volt az ok, hogy együtt voltunk akkor már egy ideje. Ő 23 volt.
okt. 6. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem fogtam, ez kimaradt az életemből.
okt. 6. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
14 felelőst vagy mersz feladat volt
okt. 7. 05:43
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

14 voltam én is és a fiú is. (Osztálytársak voltunk és szerelmesek lettünk egymásba.)

Kezdetben csak smároltunk és olyankor gyakran éreztem ahogy keményedik neki közben odalent.

Aztán az első pettingelésünknél végre megnézhettem és kezembe is vehettem a falloszát. Szőrös volt már neki és szép hosszú. Meglepődtem rajta milyen keményre fel tud állni miattam. Jó érzés volt, hogy tetszem neki és kíván.

Kb.1 évig csak petting volt, aztán fel is avattuk egymást. ;)

Ő volt életem első szerelme.

okt. 7. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
15 felelsz vagy mersz közben. Nem akartam de a többiek erőszakoskodtak hogy ez a feladat ezért meg kell csinálni. Utána soha többet.
okt. 7. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!