Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik hüvelyi orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem volt hüvelyi orgazmusom, többnyire csak el élveztem és annyi volt.

Már egy ideje azon gondolkodom, hogy nekem miért nincs?

Nektek van orgazmusotok?

20/N

nov. 23. 20:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Azt is hozzá tenném, hogy az milyen?

Hogyan irnatok le?

nov. 23. 20:50
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Én eddig azt hittem az elélvezés az az orgazmus :)
nov. 23. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
létezik! de a hoz egy kicsit méretesebb farokkel és egy olyan hozzá tartozó férfi akivel nagyon jó összhangban vagytok az ágyban és jól tudja használni a botját
nov. 23. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Igen létezik, de nem mindenki képes rá. S nem kell ész nélkül hajtani, a nélkül is fantasztikus tud lenni a szex hajjaj :) Vagy jön majd, vagy nem, nem az a lényeg, hogy mindenféleképpen x módon elélvezz, hanem hogy élvezd az erotikát.

#3 nem kell hozzá méretesebb farok mert NEM ettől függ. A többi része igaz az általad leírtaknak (olyan partner szükségeltetik akivel teljes az összhang az ágyban).

nov. 23. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

"...még sosem volt hüvelyi orgazmusom, többnyire csak el élveztem és annyi volt"

Légy erős!!!

Orgazmus=elélvezés!!!

nov. 23. 21:48
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Nőknél nem, az állatvilág többi szereplőjét pedig nem vizsgálta senki...
nov. 23. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Igen, létezik, nekem is volt
nov. 23. 21:59
 8/15 anonim ***** válasza:
33%
Igen létezik. De incelekkel és nyomikkal nem szokták elérni a nők. Velem azért elég sokan igen...
nov. 23. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
Kérődzőeknél előfordulhat, de nincs irodalma...
nov. 23. 22:23
 10/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
48%
Amíg a férjemet meg nem ismertem, meg voltam győződve róla, hogy “valódi” orgazmus nélkül fogom leélni az életemet, mert én nem vagyok rá képes. Az első alkalommal nem, de a második aktusnál megbizonyosodtam róla, hogy igen is képes vagyok hüvelyi orgazmusra. Nekem ehhez megfelelő ember kellett, akinek tényleg imádom minden porcikáját, aki viszont szeret, akit érdekel az én élvezetem is, és akinek a farka pont tökéletesen illik a puncimba. Úgyhogy igen, létezik.
nov. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!