Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miért vannak.meggyőzödve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért vannak.meggyőzödve arról hogy létezik hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 04:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Mert létezik?? xD sokáig nekem sem ment, de próbálkoztam és voilà. Van még hova fejlődni, de megy.
2023. jan. 6. 04:30
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Pedig van.. volt baràtnőm aki egy menet alatz 4x is elment hüvelyi orgazmussal+ egyszer külsőleg a nyalástól. Ennél jobban nem tudtam nőt kielégíteni.
2023. jan. 6. 06:15
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem én mondom. Olvass utána,mert van. Attól, hogy neked nem sikerül.....
2023. jan. 6. 06:34
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Van hüvelyi orgazmus csak nem minden nő képes rá. Többek között én sem.

Az #1-es válaszolónak meg szeretnék gratulálni, hogy megtanulta!

5/14 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy a hüvely belső fala van ingerelve a hüvelyben a csikló résznél és a hüvelyi belülről nem.is hüvelyi valójában.
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

#4 köszönöm! ^^ szurkolok, hátha összejön majd neked is.

Kérdező, először tanulj meg magyarul.

Amúgy kb talán értem mit akarhattál leírni. Az emberi testben minden összefüggésben áll, ez újdonság neked? És attól még hüvelyi, mert a hüvely falán keresztül történik az ingerlés.

2023. jan. 6. 06:44
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Szóval úgy gondolod, hogy ez egy kollektív hazugság, amit a nők elhitettek a férfiakkal?
2023. jan. 6. 07:59
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Én már párszor ébredtem arra, hogy hüvelyi orgazmusom van. Pedig nem is álmodtam erotikusat. (...vagy csak nem emlékeztem rá)

Na, egészen addig csak amolyan városi legendaként tekintettem a hüvelyi orgazmusra, azóta viszont TUDOM, hogy valóban létezik. És ráadásul sokkal intenzívebb, mint a csikló általi orgazmus. (Legalábbis esetemben. Azt persze nem tudhatom, más nőknek mik a tapasztalatai ezzel kapcsolatban)

Ami viszont érdekes és sajnálatos, hogy ébren/szex közben még sose éltem át.

2023. jan. 6. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Én azért vagyok meggyőződve, mert elég sokan állítják, többek közt barátnőm is. És azért nem azonos a csikló orgazmussal, mert állítólag érzésre is más.
2023. jan. 6. 09:24
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Az, hogy hüvelyi vagy csikló, csak a stimulálás helyét mutatja. Én is elmegyek néha álmomban, de azt nem nevezném egyiknek sem, mert nem ér inger. Viszont a folyamat mindig ugyanúgy zajlik le. Hüvely izomzat ritmikus összehúzódása pl. Aki szerencsés anatómiával született, annak a csikló belső része közel van a hüvely falhoz, így képesek lehetnek a közvetett ingerlés által elmenni. De sajnos sokaknak ez nem adatott meg.
2023. jan. 6. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!