Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit néz meg először egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit néz meg először egy lányon?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, mert hosszú távra tervezek, hogy az arc és a szemek a legfontosabbak, mert azt látom mikor beszélgetünk, meg úgy általáb mindíg. Utána én azt nézem milyen szépek a lábai, és a popsit, cicit csak ezek után.

ma 20:11
A kérdező szavazást indított:
Arac
Szem
Láb
Popsi
Cici
Egyéb (írd le!)
27 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Az arcát és ezzel együtt a bőrét és hogy mennyire ápolt. Mindezek előtt a személyisége a legérdekesebb. A többi már csak hab a tortán.
ma 20:16
 2/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Arc meg fenék
ma 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
A pöcsét. Ha van, az baj.
ma 20:18
 4/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Az összképet szoktam nézni. Nyilván az arc egy fontos dolog, hogy számodra mennyire szimpatikus ez alapján, de a megjelenése is fontos, hogy mennyire öltözik stílusosan, mennyire szép/bájos a megjelenése. Itt pedig nem a full smink és hasonló dolgokra gondoltam.
ma 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
a punci miért nem választható? én azt
ma 20:21
 6/14 A kérdező kommentje:

5-ös

Mert azt nem látod neki, mikor először látod őt. Egyébként nincs csúnya punci, mind szép, csak másért. 😃

ma 20:23
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

Miért cici?

Miért nem mellek?

39/F

ma 20:23
 8/14 A kérdező kommentje:

7-es

Mert szépek, és becézegtni, szeretni kell őket! 😉

ma 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, puncit is annyira látom mint a segget mások, ruhán át a vonalait csak,

és igenis sok a csúnya punci, nincs olyan, hogy csak szép van

ma 20:34
 10/14 A kérdező kommentje:

Igazából, azért is írtam ki ezt a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy sok férfitársam túl nagy hagsúlyt helyez, az intim testrészekre, párválasztásnál, és sajnos egyelőre úgy látom így is van.

Sok olyan lánnyal találkoztam már akit ezért hanyagoltak a férfiak, mert nincs hatalmas cicije, vagy kerek popsija, pedig attól még igen is szép. És kedvesnek is kedves, aranyos.

Időnként ért már pozitív csalódás is, olyan szép arcú lányoktól, akikhez alig meretem odamenni, vagy ráírni, mert annyira szépnek tartottam őket, de más férfiak meg ignorálták őket, a többi miatt. 🙁

ma 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!