Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit néz meg először egy lányon?
5-ös
Mert azt nem látod neki, mikor először látod őt. Egyébként nincs csúnya punci, mind szép, csak másért. 😃
7-es
Mert szépek, és becézegtni, szeretni kell őket! 😉
kérdező, puncit is annyira látom mint a segget mások, ruhán át a vonalait csak,
és igenis sok a csúnya punci, nincs olyan, hogy csak szép van
Igazából, azért is írtam ki ezt a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy sok férfitársam túl nagy hagsúlyt helyez, az intim testrészekre, párválasztásnál, és sajnos egyelőre úgy látom így is van.
Sok olyan lánnyal találkoztam már akit ezért hanyagoltak a férfiak, mert nincs hatalmas cicije, vagy kerek popsija, pedig attól még igen is szép. És kedvesnek is kedves, aranyos.
Időnként ért már pozitív csalódás is, olyan szép arcú lányoktól, akikhez alig meretem odamenni, vagy ráírni, mert annyira szépnek tartottam őket, de más férfiak meg ignorálták őket, a többi miatt. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!