Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor pontosan mi is a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor pontosan mi is a szégyen? Ha valaki még szûz vagy ha valaki már sok emberrel volt?

Figyelt kérdés

Ez egy rant.

Nem tudom, hogy kezdjem...

22 éves nô vagyok és volt egy barátnôm, akiben annyira megbíztam,hogy mindent elmondtam neki. Még amikor az kapcsân kérdezett, hogy voltam-e már valakivel, én ôszintén elmondtam neki, hogy nem.

Persze én barom nem gondoltam volna, de szétkürtölte az egész egyetemnek, hogy én még nem voltam senkivel és sokan furán néztek rám és csesztettek is.

Egyetemi társaim szerint szép vagyok és ezért volt nekik idézek ,,csalódás" hogy még szûz voltam. (Szerintem átlagos vagyok, az arcomat sokan mondják szépnek, de a testem inkább vékony (150 cm és 40 kg), a fenekem és a melleim is picik, tehát nem tartom magam bombázónak.)

A lényeg az, hogy októberben besokaltam a cseszegetéstôl és a sértegetéstôl, de legfôképpen azért, mert volt egy srác, amivel jól kijöttem, tetszettünk egymásnak és úgy gondoltam, lesz valami komoly kapcsolatunk, de amikor megtudta, hogy szûz vagyok véget vetett az egésznek.

Én nagyon besokaltam és úgy döntöttem, elmegyek egy buliba (nem vagyok bulizós típus) és elvesztem a szûzességem, ami sikerült. Egy pár ital után eltûntek az aggodalmaim.

Ez október elején volt és azóta több sráccal lefeküdtem (számot nem írok, mert csak megbélyegeznétek) 1 dühbôl és 2 élvezetbôl.

Ami nagyon bosszant, hogy az embert akkor is csesztetik, ha még szûz és akkor is ha több emberrel volt már. Engem azért mert több sráccal voltam még nem csesztetett senki, hiszen senki nem tudja a számot, de mindig látok olyan dolgokat az interneten, ahol az olyanokat becsmérlik, akik több személlyel voltak, de ugyanakor engem meg hardcore b@sztattak amikor szûz voltam.

Most mi a fene van???!! Az sem jó ha szûz valaki és az sem ha már több emberrel szerzett valaki tapasztalatot?

nov. 23. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ahány ember, annyiféleképpen gondolják... Mindig lesznek, akiknek baja van azzal, ahogy viselkedsz. Ezért kellene magasról leszarnod, hogy más mit gondol. Ha szűz akarsz maradni, akkor maradj, ha sok emberrel együtt lenni, akkor tedd azt. Senkinek semmi köze hozzá. Éld az életedet, ahogy akarod, mert csak egy van, és az a lényeg, hogy te érezd jól magad:)
nov. 23. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a szégyen, hogy egy ilyen személyes dologban hagyod magad mások által befolyásolni.

Rólad egy idézet jut eszembe: „Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Te bedőltél pár idiótának, akik ugyanezt tették veled.

Remélhetőleg a te példádból sokan fognak tanulni.

nov. 23. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

A felnőtté válás része hogy elengeded hogy mindenkinek megakarj felelni. Nem lehet. Valakinek ez gáz valakinek az, valakinek meg mindkettő gáz.

Ebben az egész helyzetben csak az a szomorú hogy hagytad magad csesztetni és befolyásolni.

nov. 23. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Közünk?

Semmi

nov. 23. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Szard le magasról, hogy ki mit mond. Tudom, nem egyszerű, ha állandóan cseszegetnek, de ne a másoknak való megfelelés befolyásolja a tetteidet. Úgy élj és cselekedj, ahogy neked jó. Amúgy is mindig lesz valaki, akinek ez vagy az nem felel meg. Tudod, van sapka, nincs sapka.
nov. 23. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Lehet egyetemre jársz még de egy éretlen csitri vagy, ha állandóan mások elvárásának akarsz megfelelni. Fejben majd akkor nősz fel, amikor a saját életed akarod élni és nem mások elvárásai szerint.

Ja és tanuld meg a "legjobb" barátnők a legnagyobb pletykafészkek 😄 Idővel majd megtanulod az embereket személyiségjegyeik alapján értékelni, s nem hagyod hogy a naivitásodat kihasználják. Fájdalmas pofonok lesznek, rajtad múlik milyen gyorsan tanulod meg.

nov. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!