Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak "csak" 13-14 cm hosszú 12cm körméretű pénisze lenne. Mit tennél?Mire eljutottok a szexig megszereted,figyelmes, kedves stb. Elhagynád a farka mérete miatt?
Ez az átlag méret. Igaz hogy sok az elvált ember, de nem hinném hogy ez miatt.
Igaz hogy tavalyi a cikk de nem hinném, hogy túl sokat változott volna 1 év alatt.
sajnos azt kell írja hogy elhagynám, mert ennyire kisméretű pénisszel egyszerűen nem tudna kielégíteni és így hiába szeretem meg jól ellennénk ha az ágyban meg nem jó! és ez idővel úgy is csak feszültséghez vezetne és megromlana a kapcsolatunk. elhagynám de azt lehet nem mondanám meg hogy a mérete miatt, hanem valami mást mondanék. így se lenne könnyű
23N
nem tudom milyen felmérés az amit belinkelt a 2 es de az szerint a férfiaknak kis farka van :) erre nem tudom mit írhatnék mert nekem már jó pár férfival volt dolgom életembe de egyiknek se volt kis farka. én személy szerint kis farkú férfit még nem is láttam nem hozott össze a sors még olyannal valahogy. akikkel én voltam életemben az kb 17-21cm közt lehetett nekik
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!