Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párodnak "csak" 13-14 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak "csak" 13-14 cm hosszú 12cm körméretű pénisze lenne. Mit tennél?Mire eljutottok a szexig megszereted,figyelmes, kedves stb. Elhagynád a farka mérete miatt?

Figyelt kérdés

nov. 23. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon sok embernek "csak" ekkora van, mivel 13-16 között van az átlagméret. Mégsem hagyják el, hanem élnek boldog párkapcsolatban.
nov. 23. 12:48
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Ez az átlag méret. Igaz hogy sok az elvált ember, de nem hinném hogy ez miatt.

[link]

Igaz hogy tavalyi a cikk de nem hinném, hogy túl sokat változott volna 1 év alatt.

nov. 23. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem jönnék vele össze. Nálam a kapcsolat akkor játszik ha szép is neki és nagy is. Kompenzálni úgyse tudja.
nov. 23. 13:02
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
Ez nálatok genetikai hiba? Nekem lankadtan 12, izgalmi állapotban 18. Sosem panaszkodtak a nők.
nov. 23. 13:09
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

sajnos azt kell írja hogy elhagynám, mert ennyire kisméretű pénisszel egyszerűen nem tudna kielégíteni és így hiába szeretem meg jól ellennénk ha az ágyban meg nem jó! és ez idővel úgy is csak feszültséghez vezetne és megromlana a kapcsolatunk. elhagynám de azt lehet nem mondanám meg hogy a mérete miatt, hanem valami mást mondanék. így se lenne könnyű

23N

nov. 23. 13:24
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Örülnék neki! Kb 9-10 centis lehet neki, számomra hasznavehetetlen
nov. 23. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
Hol átlag méretek ezek? Nekem is csak ekkora és baromi kicsi.
nov. 23. 14:23
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
#7 A ketteske adott egy linket. Olvass, vigyázz, hosszú, de van benne egy lista is országokra bontva.
nov. 23. 14:34
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

nem tudom milyen felmérés az amit belinkelt a 2 es de az szerint a férfiaknak kis farka van :) erre nem tudom mit írhatnék mert nekem már jó pár férfival volt dolgom életembe de egyiknek se volt kis farka. én személy szerint kis farkú férfit még nem is láttam nem hozott össze a sors még olyannal valahogy. akikkel én voltam életemben az kb 17-21cm közt lehetett nekik

N

nov. 23. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
Vagy csak azt mondták 😂 Akinek 14 az is kamuz 17 centit. Amúgy ha 14-15 centi nem tud kielégíteni ott már veled is van gond.
nov. 23. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!