Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú párkapcsolatban is van aki csak kizárólag fürdés szexel?
Figyelt kérdés
Tehát úgy értem, hogy ha már mondjuk azóta két óra eltelt akkor az már offos.nov. 23. 10:50
2/9 anonim válasza:
Nem. Ha este fürödtünk reggel simán van szopás, nyalás.
3/9 anonim válasza:
Nálunk, sajnos, mindig kell zuhanyozni előtte, sőt utána is kelteget, hogy menjek 🙍♀️🤦♀️
4/9 NemFogodKitalálni válasza:
Ha este fürdünk, akkor másnap napközben is van simán szex, viszont akkor orál nincs. Orál az fürdés után max 2-3 órával, vagy esetleg ha van valami, akkor gyorsan elmegyünk megmosni. Nem nagy dolog.
N
5/9 anonim válasza:
Van aki ennyire tisztaságmániás, de az emberek többsége meg nem.
6/9 anonim válasza:
Nem, akkor egész nap zuhanyoznunk kellene...
Ha alapból mindkét fél normálisan ügyel a tisztaságra, és nincsenek extra körülmények (hőség vagy fizikai munka utáni izzadás, stb), akkor nem igazán látom indokoltnak...
7/9 anonim válasza:
Orál csak fürdéstől az első használatig van. Vagy legfeljebb gyorsan megmosakszunk. Viszont szexet nem befolyásolja a fürdés ideje.
9/9 anonim válasza:
Nem vagyok tisztaságmániás de nekem pár óra belefér több nem.
Pláne orálnál.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!