Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös fürdőzés? Mikor? Hogyan?
Nos nemrég óta vagyunk együtt a barátommal és már többször szóba jött a közös fürdőzés kérdése. Mondta is nekem,hogy ha én nem akarok sietni, csak közös fürdésről lenne szó szóval nem feküdnenk le egymással még.Nem tudom mennyire érthető így próbálom vázolni a helyzetet :D Szóval maga az ötlet nagyon tetszik és vonz is de kicsit szégyenlős vagyok ilyen téren. Mivel sem ilyenre sem mwas fajta szitura még nem került sor. Se vele se mással.
Mit gondoltok mikor lehetne ez aktuális most leszünk két hónaposak.Aki csinált már ilyet hogy szokta a párjával? Milyen volt az első ilyen élmény?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Igen tudom hogy kenyes tema az.. Foleg ahogy leirtam hogy csak addig akarunk elmenni...de o mondta mikor beszeltunk errol hogy o megtud allni addig
.es var amig en is akarom.szoval erdekes lesz..
Mielőtt kádba másztok együtt, javaslok némi fokozatosságot. Pettingnek hívják :) Szépen fedezzétek fel egymás testét, és ezt könnyebb egy ágyban megoldani.
Így oldódik majd a szégyenlősséged is, és sokkal jobb élmény lehet az együtt fürdés is.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!