Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miközben nyaltok folyamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miközben nyaltok folyamatosan áll a farkatok?

Figyelt kérdés
nov. 22. 21:58
1 2 3
 21/27 érdeklődő35 ***** válasza:
Nekem sem áll mindig
nov. 23. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy! Oké, vastagabb, mint nyugalmi állapotban, meg előváladék is szokott lenni, szóval mindenképpen izgat a helyzet, de szerintem elvonja a figyelmem az, hogy a lánnyal foglalkozzak, hogy úgy csináljam, hogy neki jó legyen. Mondjuk a 69 annyiban más, hogy ott én is kapom a fizikai ingereket, így akármennyire is a lányra figyelek, közben teljesen merev vagyok, és egy idő után természetesen el is élvezek.
nov. 23. 15:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha segglyukat nyalok akkor nagyon áll:)
nov. 23. 16:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem igen, nagyon felizgat, úgyhogy végig kőkemény vagyok. Ezért szoktam inkább térdelve, az ágy szélén, mert hason fekve zavaró, ahogy nyom a merevedés.
nov. 23. 16:42
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen. Volt már, hogy nyalás közben el is élveztem.
nov. 23. 18:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem végig merev. Főleg ha popólukat nyalok :D
nov. 24. 15:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem volt olyan hogy nem állt de a végére már kemény lett, de legtöbbször mint a beton olyan kemény és áll várva hogy mehessen be a punciba :) 25/f
nov. 25. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!