Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok volt már szerencsétek perverz lányhoz élőben? "Mire" lehet azt mondani, hogy na ő egy perverz lány?
Figyelt kérdés
ma 18:16
2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó akkor azt már tudjuk, hogy nagyobb rá az esély mint az unikornisra. Persze azt nem tudtuk meg, hogy ez többet jelent e mint, hogy a lány más pózt is szeret e mint a misszit de talán más kicsit bővebben fog nyilatkozni... :D
ma 18:27
4/8 A kérdező kommentje:
3-as attól perverz meg engedte ezeket neked magán vagy mert ő csinálta rajtad?
ma 18:36
5/8 cinderella_ válasza:
Neked is lehet szerencséd ilyen lányhoz, ha beszélgetsz vele. Finoman kipuhatolhatod mit szeret.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem de mitől számít egy lány perverznek? Aki volt ilyennel ő miért gondolta azt olyannak? Voltam tüzes lánnyal de még őt sem gondoltam annak, kipuhatoltam már nem egy lánynál mit szeret de "ti" itteni válaszolók mitől gondoltok egy lányt annak? Remélem így kicsit jobban rávilágítottam a kérdésre. Én már választottam szóval a kérdés teoretikus. Lehet már én is voltam perverz lánnyal csak nem tudtam, hogy az már annak számít náluk...
ma 19:04
7/8 anonim válasza:
Persze. Nekem kiszívta az orrom, aztán kinyalta a seggem...
8/8 mikeXxX válasza:
Igazán perverz nem hiszem hogy létezik talán kicsit nyitottabb az még esetleg előfordult. 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!