Holnap szeretnék venni egy kaparós sorsjegyet, tudtok mondani tippeket, hogy mit csináljak előtte hogy nagyobb eséllyel jöjjön be és nyerjek?
Én életemben csak párszor lottóztam. Legelsőre lett egy 3-asom, igaz azzal sokat nem nyertem, de azért meglepődtem rajta. Azóta is veszek szelvényt, ha úgy van kedvem, de többször nem nyertem, még 2-esem sem volt.
Mindig az nyer, aki pont sz*rik rá és aki nem érdemelné meg. Alkoholista kereszszüleimnek volt 4-ese, olyan büszkén híresztelték mindenkinek, közben meg 2-3 hónap alatt elherdálták a pénzt. Volt egy kis házfelújítás, a többit elitták, elcigizték, nem volt annyi eszük, hogy tegyenek félre belőle.
arról tudsz, hogy gyakorlatilag a sorsjegyek úgy vannak gyártva, hogy nincs köztük nyertes kartonlap?
aztán ellenőrized le, hogy a hátoldalára írt "tíz darab 5 millióst :)" elvitték-e
kamu az egész, ahogyan az is, hogy mindig hajléktalanok nyerik a 2 milliárd forintokat, mert velük alá lehet firkantani szerződést, hogy tessék, kapnak pár milliót, de játsszák el, hogy milliárdosok lettek. egy olyan emberrel, akinek fedél van a feje felett, és pénzt is keres, ilyesmit nem lehetne előadni, mert rögtön szaladna ügyvédhez, és kiderülne minden.
#6 ezt szerintem mindenki tudja. Amin nem nyersz azon rá van írva 5 millió, amin meg nyersz 500 forint..
De mi van ha az 1000-ből pont azt az 1-et nyertest választod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!