Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most hogy hogy megis jolesne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy hogy megis jolesne neki?

Figyelt kérdés
Egy sraccal regen komoly szandekkal randiztunk, de neki tul gyorsan volt az egesz szoval aztan ez veget is ert. Tudni kell hogy az elejen meg viszonylag sokat olelgetett majd a vegen kifejeztten nem szerette a szex utani osszebujasokat (kb 5 honapot randiztunk). Par honappal ezutan ujra kapcsolatba kerultunk... Azota honapok ota irogatunk (de nyilvan semmi komoly szandekkal)... Sokszor szex temaju dolgokrol.. Feljott ez az osszebujos dolog is es azt mondta hogy mostmar jol esne neki es kifejezettem orulne az osszebujasnak... Mi valtozott a fejeben?
nov. 22. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem kapott máshol pinát
nov. 22. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem...
nov. 22. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Lehet #1-nek van igaza.

Remélem ezek utan nem adod be a derekad neki, mivel csak játszik veled. Azért mondja, hogy jól esne neki, mert tudja, hogy neked ez fontos és hátha újra szexelsz vele

nov. 22. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Van amikor változnak kicsit a prioritások...
nov. 22. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Kamuzik hogy dughasson...
nov. 22. 15:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, de amugy is szexelnek vele :D nem emiatt
nov. 22. 15:19
 7/9 cinderella_ ***** válasza:
47%

A fiúnak volt túl gyors? 😯😯😯 Milyen világot élünk...

Hm, meleg? De most rászánta magát, hogy kipróbálja még is veled? 🤔

Nekem nem hat túl férfiasnak a közeledése feléd. Meg is néztem jó témában vagyok-e. 🤔

nov. 22. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
#6 ha amúgyis átjársz akkor meg mi a problem? tégy egy próbát, majd kiderül.
nov. 22. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
Te komolyan elhiszed neki? 😅
nov. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!