Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van ennyi meret kerdes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ennyi meret kerdes ezen az oldalon ? A valo eletben nem azt tapasztaltam, hogy ez ilyen kozponti tema lenne..

Figyelt kérdés

Tolem meg soha, egy lany sem kerdezte meg, mekkora..

Mi van ezen az oldalon..?

nov. 22. 03:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

10-es

Nő vagyok

nov. 22. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert ez egy anonim oldal, nem a való élet, ahol arccal, személyiséggel arról beszélsz másoknak, hogy kicsi a farkad... Logika, nem? És igen, ez minden férfi számára fontos kérdés.
nov. 23. 07:25
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: nem, leginkább azok számára fontos kérdés, akiknek kicsi a farkuk.
nov. 23. 10:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert itt név, arc nélkül ki tudják beszélni maguból... Való életben ki az aki akár haverjanak panaszkodik, hogy kicsi a kuki? Biztos van, de kevés...
nov. 23. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

14-es

Ha ez így működne azzal semmi baj nem lenne.

Itt csak arról szólnak a kérdések hogy a kicsi (sok pasi szerint 18 alatt már kicsi) semmit nem ér és a nők tehetnek mindenről.

Mindegy ki mit ír, milyen kutatást vagy anatómiai tényt ír az hülyének van nézve.

Ha azt beszélnék meg hogy hogy növelhetik az önbizalmukat, milyen pózban csinalnák, hogy beszéljenek a partnerrel erről stb. Azzal senkinek nem lenne semmi baja.

nov. 23. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Én szoktam ezeket a kérdéseket feltenni
nov. 23. 15:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Tőlem a legtöbb volt barátnőm megkérdezte mekkora.
nov. 29. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Életemben nem találkoztam még olyan nővel akit érdekelt ez a téma.
nov. 29. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!