Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egészséges, hogy a párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges, hogy a párom nem gondol naponta szexre?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, 26 éves a párom. 6 éve vagyunk együtt. Tipikus férfi munkát végez, nagyrészt fizikai, kis részt mentális, valamint van hobbija is. 10/8 alkalommal én kezdeményezem a szexet. Már rá kérdeztem, hogy milyen gyakran gondol rá. A válasza az volt, hogy kb heti 4x. Én ezen meglepődtem, tekintve, hogy én naponta gondolok a szexre, és nekem nincs is péniszem, ami random felállna és emlékezetne a létezésére. Amikor van szex, akkor reaktív. Minden testbeszéd és arckifejezés bizonyítja, hogy még mindig abszolút oda van értem. Rettentően aktív közben. Épp ezért nem értem, hogyha a vége az, hogy ekkora élvezetet nyújt neki, akkor miért nem jut eszébe rendszeresen. Ez lehet egyáltalán egészséges?
tegnap 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Egészséges.Az is hogy te naponta gondolsz erre.

Lehet hogy hullámokban tör rá a tesztoszteron.

tegnap 13:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt mondta ő is, csak nem voltam vele tisztában, hogy ez oké-e. Azt mondá időszakos. Van, hogy napokig eszébe sem jut, máskor meg egész nap csak erre tud gondolni. Csak tudod a sztereotípia nekem az, hogy a férfi minden nap akarja.
tegnap 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos normális.
tegnap 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
26 éves férfi vagyok. Bátran elmondhatom, hogy azokban az időszakokban jár folyamatosan az eszem a szexen, amikor más részei az életemnek üresek, és ez menekülésként szolgál. Amikor amúgy a munka, a hobbik izgalmasak, van valami olyan cél ahova látom az utat és gyermeki izgalommal tölt el haladni felé, akkor a szex olyan mint az evés. Jól esik, megkívánja a szervezet. De nem egész nap azon jár az eszem, és félre tudom tenni a vágyat ha más fontosabb.
tegnap 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyikötökkel sincs semmi baj, egészséges. Addig ne aggodj ha a kezdeményezéseidre jol reagál, aktiv és lelkes.
tegnap 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne muszáj egy férfinek naponta gondolni a szexre? Ez csak sztereotípia ahogy Te is írtad...
tegnap 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 2 percenként.
tegnap 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális, bár én nem ilyen voltam 26 évesen...de miért lennénk egyformák?

Szerintem próbáld a jó oldalát nézni és kiélvezni...

tegnap 15:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne sztereotipiákban gondolkodj! Ez messze nem igaz, hogy a pasik folyamatosan csak szexelnének.

N41

tegnap 15:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Egészséges, nem vagyunk egyformák. Van aki naponta 5x csinálná másnak meg 2-3 naponta jut eszébe már fiatalon is. Ha már 26 évesen csak 3 naponta kívánja... hát ja, lesz ennél még kevesebb is 😂
tegnap 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!