Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok nyerő lehet egy pasi egyéb tulajdonságai miatt akkor is, ha kis pénisze van?
Figyelt kérdés
nov. 21. 19:56
2/9 anonim válasza:
Igen, bár sokban függ attól
Hogy mennyire kicsi az a kicsi
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Megindoklod?
nov. 21. 20:04
4/9 A kérdező kommentje:
# 12 cm kb.
nov. 21. 20:05
5/9 anonim válasza:
Egy 12 cm-essel volt dolgom. Nagyon szerelmes voltam belé és nem zavart, bár csak 2 szexig jutottunk, és más miatt lett vége. Pedig voltak más problémák is nàla, addig is nagyon nehezen jutottunk el hogy egyáltalán legyen szex, de nagyon akartam így is. Hozzáteszem, ha választani lehetne a 18 cm lenne a vàlasztásom. De egy szerelmes nőtől bármi kitelik :) 2-es voltam
6/9 anonim válasza:
Akár, de olyan biztos nem lesz nyerő aki fejben még csak a pubertás péniszméricskélős korszakában tart.
7/9 anonim válasza:
12 szerintem egy elvezheto meret, viszont ha valaki a merete miatt nem magabiztos az agyban, nekem az a kiabrandito.
8/9 anonim válasza:
Könnyen mondod hetes hogy kiábrándító, de nézd már meg mennyi bántast kapnak a méret miatt, inkább támogasd a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!