Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem állt fel a pasinak rám tánc közben?
Figyelt kérdés
Tegnap egy házibuliban voltam és ott volt egy srác aki nagyon bejött. Iszogattunk és utána felállt a társaság táncolni is. Elkezdtünk a sráccal simulni és megfogta hátulról a csípőm és úgy táncoltunk. A srác egy melegítóben volt én is egy lenge nadrágban, ,így én jól éreztem a farkát a fenekemmel. Több sráccal is táncoltam már így buliban, de eddig mindeniknek felállt ilyenkor. Elkezdtem jobban odnyomni a seggem, de semmi. Szerintetek nem kívánt ? (Jól nézek ki, sportos alakom van, kerek fenekem)nov. 21. 15:28
11/12 anonim válasza:
Nem mindenkinek áll fel ennyitől, nekem sem (ettől függetlenül nagyon jó érzés, mikor szinte közvetlenül lehet érezni a szexi popsit). De ez jó is, kellemetlen álló farokkal ugrálni ilyen helyzetekben.
12/12 anonim válasza:
Én be is tettem volna neked ott helyben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!