Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti nők szexelnétek 40-es pasival? Vagy inkább a saját korosztályatokat kedvelitek?
Egy 50.es nö miért ne szexelne egy 40.es pasival??
Pont hozzá valo korosztály ne viccelj már 50 es nök amugy meg örülnek ha valaki aki fiatalabb meg akarja öket b@szni. Barom kérdés volt ez
2#
Nehogy azt hidd hogy rossz kérdés volt..
40 éves pasi vagyok nekem a fiatal nők nem jönnek be csak 50 felett.
De azt veszem észre hogy az 50-es nők inkább a saját korosztályuk hoz vonzódnak sőt sokszor azt szeretik ha még idősebbek náluk.
Persze idösebb az nem.tudja ugy meg baszni hogy fel akadjon a szeme de az 50.es csajoknak meg az kell.
Örüljön a sok 50es ha egyáltalán fital ember akarja öket meg baszni mert ugyebár sokkal jobb fiatal sajt baszni szük pinával mint egy saláta tág barlangot baszni ahol jártak vagy 300an
Személy szerint - 55 éves nőként - én a 35-50 év közötti férfiakat kedvelem a férjemet kívül/mellett. Persze nem csak a kor számít, hanem a sárm is. Meg persze a méret sem mindegy. Nem használtak háromszázan, ezért a nagy nekem nem komfortos.
És nem. Ez nem "szegszhirdetés" 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!