Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők gyakran látják a saját feneküket?
Figyelt kérdés
Folyton látom hogy a nők fenékre edzenek de ha megkérdezzük őket miért akkor azt mondják véletlenül sem a pasik miatt hanem csak is maguknak akarnak tetszeni senki másnak.... Na most ilyen gyakran látják a saját fejüket hogy ennyire fontos hogy jól nézzen ki nekik a tükörben vagy hogy?okt. 22. 11:34
1/10 anonim válasza:
Így van.
Fontos milyen nő néz vissza a tükörből.
2/10 anonim válasza:
Normal esetben mindenhova edz a nő is, különben olyan lenne mint amikor a férfiaknál kimarad a lábnap. :D
Ennyi erővel amúgy a férfiak is inkább amiatt edzenek, hogy a nőknél bevágódjanak nem?
A valóságban meg azért edz az ember hogy jobb legyen a közérzete, elégedett legyen a testképével, és ezáltal növekszik az önbizalma is.
3/10 anonim válasza:
Nem, nem a tükörböl hanem a visszajelzésekböl!
4/10 anonim válasza:
Én 10 éve kondizok és nyilván azért is teszem, hogy jobb kategóriás pasiknak is tetsszek. Szerinted ha nem lenne formás alakom, elvinnének pasik luxusnyaralásokra meg lenne esélyem izmos jóképű pasiknál? Nyilván nem. Az edzés egy befektetés egy jobb életre. Senki sem csak azért csinálja, hogy jobb legyen a közérzete meg hogy egészséges életmódot folytasson. Aki azt állítja, hogy csak magának edz, az hazudik.
5/10 kisördög1 válasza:
Igen a nők gyakran látják, van egy olyan képességük, hogy - a pasikkal ellentétben - meg tudják nézni a saját feneküket.
Azt hittem már elkezdődött a suli és az ilyen szerencsecsomagokba megpróbálnak egy kis észt sulykolni!
6/10 anonim válasza:
Amikor csak akarják, ez nekünk nem adatik meg 😂🤔
7/10 anonim válasza:
A saját arcod, frizurád sem látod tükör nélkül mégis borotválkozol, meg számít, hogy a hajad rendben legyen ne szénakazalként álljon.
8/10 anonim válasza:
Én pl. versenyző vagyok ezért muszáj rendben legyen az alakom, beleértve a hátsóm is. Mondhatni magam miatt csinálom, mert boldoggá tesz. Biztos akad, aki a férfiak figyelmére hajt, de sokan csak szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.
9/10 anonim válasza:
#8 de azért érzed tőle jól magadat a bőrödben, mert az ellenkező nem számára ez a vonzó alkat. Azért vagy így vonzó, mert valakik vonzónak látnak. Ha nem a kerek segg számítana vonzónak, akkor nem érzenéd tőle jobban magadat a bőrödben. Érted?
10/10 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem érteném kedves, hanem hogy nem feltétlenül mindenki esetében igaz. Tetszettem a másik nemnek akkor is, mikor én magam nem voltam elégedett a testemmel. Önmagában tehát nem ez a mérvadó. Sokaknak nem is az én alkatom tetszik és a kedvükért nem lennék más, mert mások a preferenciáink. Mint mondtam, biztos akad, aki a másik félnek akar tetszeni és az ő ízlésük határozza meg, hogy hogyan látja magát kívülről, de nem vagyunk mind egyformák. Férfi testépítők remek példák erre, nagyon sokan nem tartják vonzónak a hegyomlás testet, ők mégis megszállottak. Mert nem az hajtja őket, hogy hogyan látják őket mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!