Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk megfordult már a fejetekben olyan gondolat, hogy saját magatokat orálozzátok le?
Figyelt kérdés
okt. 15. 21:10
1/12 anonim válasza:
Tinikoromban meg is próbáltam, de persze nem sikerült, viszont azóta is szoktam álmodni róla, és elég jól csinálom... :)
2/12 anonim válasza:
És ezt gyakorlatban mégis hogy lehetne kivitelezni?
3/12 anonim válasza:
Álmomban elég hajlékony vagyok, eléggé hosszú szerszámmal. A valóságban egyik sem igaz. :)
4/12 anonim válasza:
Autofellációnak hívják a dolgot, extrém hajlékonyság kell hozzá.
5/12 anonim válasza:
Ha tehetném mindennap lecummantanám magam .
6/12 anonim válasza:
Gimiben a nyelvemmel pont elértem a hegyét. Visszagondolva elég buuzis volt :D
7/12 anonim válasza:
Gyerek koromban a végét még be tudtam kapni, de ez a képesség gyorsan elmúlt. (És rohadt kényelmetlen póz volt, még levegőt se tudtam venni közben.) Mostmár csak messziről tudom a számba lőni.
8/12 anonim válasza:
Megfordult igen, meg is próbáltam, de nem kényelmes.
9/12 anonim válasza:
Szerintem sok fiúnak megfordul a fejében kamaszkorában az ilyesmi.
Sajnos nekem nem volt olyan hajlékony a derekam, hogy elérjem a számmal a 14 centis kis falloszomat.
10/12 anonim válasza:
Én is próbáltam. A makkomat el is érem . 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!