Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve elvált csodaszép vékony kis asszonykával (E.). Nála volt a szilveszteri buli 2023.Erotikus ruhák, csodaszép csajszik párok. Mindenki félrevonulhatott ha akarta. Nejem is valami farokállítóan mindent megmutatóban...
Bementünk és azt mondja h. E.-t is megdughatnam ha nem bánom!!! 6 éve sőtt régebben nem volt senkivel. Majd elájultam. Előbb feleségemet aztán E-t. Azt hittem bejön később. Erre sűrűn elnézést kérve beült mint valami moziba!!! Én meg szeretkeztem a nejemmel mint otthon. Kölcsönös orál, meg nagy kefélés csak a végén a pofira-szájba maradt le. Kicsit beiszogatva sokáig bírom. Levetkőzött E. is!!! Álltam mint a pózna. Atómatikusan azt tettem vele mint feleségemmel. E. csak nézett. Feleségem csak nevetett és nézte amint szexelünk. Párom a végén mondta E. - nek h. fejezze is be. Erre odabújt mellé és leszopatta a farkamat vele és végre rájuk spriccelhettem !!! Nejem ette a pofijáról a cuccomat hogy az az övé! Nem volt az egész háromnegyed óra. Pihentünk dumáltunk aztán kis párom keményre szopott és megint szexeltünk !!! E.ezerszer megköszönte meg a "segítséget". Smink igazítás aztán mintha semmi sem történt volna visszamentünk.😍🤩🤤 Azóta is szingli, és nem volt azóta semmi szex vele !😥😥😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!