Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10/mennyire értékelnétek ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/mennyire értékelnétek ezt a nőt vonzódás, kisugárzás alapján? Kihívó képek Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Egy gyenge 2-es. Fogyhatna kicsit.
ma 00:22
 12/21 Eric Griffin ***** válasza:
71%
Onnantól kezdve hogy egy ember felvállalja magát 10/10. Egy duci csaj tud sokkal vonzóbb lenni jó kisugárzással, mint egy tükör előtt új hacis képet csináló kacsaszájú kretén. Engem inkább az érdekelne akik henteseznek meg fogyást hoznak fel, hogy nézhetnek ki. Mondjuk azt tudjuk, hogy 25centi pluszos farok, napi 3 óra kondi meg van náluk
ma 00:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon dögös pont ilyen nőnek hódolnék be a legszívesebben
ma 02:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
0
ma 04:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Szeretem a húsos nőket de a képen látható nő nem tetszik. Arca egyáltalán nem szép, combjai és a csípője taszító. 10/3
ma 05:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Nincsenek rá szavak, annyira szìvdöglesztő kisugárzása van.
ma 05:50
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Nekem tetszik, de azt a harisnyát kár fel venni mert hülyén csinál egy hurkát.

Ha nem venné fel szép lenne a combja.

Ezerszer egy hasonló nő , mint Kelemen Anna, a girhességével és műcseccsel, szájjal.

ma 05:54
 18/21 menta34 ***** válasza:

A többség a testéről beszél, de a kérdés a kisugárzás volt...

Szerintem nagyon jó a kisugárzása és ha a személyisége is ilyen jó, akkor a teste tökéletesen elég ahhoz, hogy istennő legyen az ágyban :)

ma 07:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Kisugárzás nem létezik, de amúgy nekem 10/10.
ma 08:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Az elsőnek kisugárzása van, de azért éhínség idején lehetne igazán értékelni. Fogyni kéne!

A második egyszerűen csúnya. Neki is elsőre fogyni kéne, aztán még valami, hogy szépség is legyen benne.

ma 08:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!