Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi intim kozmetikus csajok! Tudom hogy nem vagytok vizuálisak, meg hidegen hagy titeket más farka,de nagyon látszik hogy ha egy pasinak nagy van?Vagy pici? Szóval észrevenni lankadtan is? Vagy hogy megnyúlt a fitymája és veri?
Figyelt kérdés
Szoktak ilyenek látszani? Olyankor magatokban mosolyogtok? Vagy ha nagy akkor átfut rajtatok hogy alfa hím és megnéznétek mereven neki vagy beleülnétek?Esetleg picit fel is izgultok?ma 15:17
3/20 A kérdező kommentje:
2csak kérdezem mert érdekel nincs nagy péniszem és nem akarom hogy nevessen rajtam magában és a fitymám is meg van nyúlva mert nincs nagy péniszem így verem , és látszik.De szeretnék barátnőt vagy ha lesz muszály lesz gyantáztatni de nem akarok szembesülni gúnyos pillantásokkal meg mosollyal!
ma 15:25
5/20 A kérdező kommentje:
4/4 oszt mit okoskodsz? Borotváltam de bökte és dörzsölte a partnerem meg engem is.
ma 15:33
6/20 anonim válasza:
De már feltalálták a Gillette mach 3 turbot. 😟
7/20 A kérdező kommentje:
6 ennyi eszed van szüzike vagy segghuszár.Képzeld bökte a csiklóját frissen borotválva is
ma 15:36
9/20 A kérdező kommentje:
8 olvass ha tudsz fentebb leírtam kettő szefósnsk is
ma 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!