Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy használjam ki a nagyfarkam ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy használjam ki a nagyfarkam ?

Figyelt kérdés
18 centis a farkam, azt olvasom itt hogy akinek nagy annak a csajozás könnyű meg velük csalják a csajok a párjukat. Én valahogy ezt nem tapasztalom, leírnátok hogy működik ez ? 😂 Valahogy mintha több kéne ennél
ma 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban több kell. 👍
ma 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 18cm, még egy csaj se ugrott az ágyamba csak ez miatt. El kell őket csábítani, akkor is ha bevallottan csak szexről fog szólni. Ez ilyen.
ma 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nahát, mégse a f@szméret az egyetlen szempont? Ezt a kérdést remélem sokan látják majd.
ma 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

3

Szerintem soha senki sem mondta még, hogy a faszméret az egyetlen szempont. Nőktől sem hallottam még ilyet. A kisfarkúak gondolják csak, hogy ezen múlik minden. Felőlem megmaradhatnak ebben a tudatban, végül is tökmindegy hogy miért nem fognak soha csajozni...

ma 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
4es! Igazából a nagyon kisfarkúak és a nagyon farkúak gondolják azt hogy csak ezen múlik.
ma 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Reszeld le.
ma 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
18 cm-est te nagynak gondolod? El vagy tévedve kisfiam.
ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!