Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki elfogadja hogy ő csak szexre való,és arra sűrun használják?
Szerintem nincs olyan.
Ami magát becsüli és értékeli és tartja valamire az nem fogadja el, h csak szexre jó.
Kivéve a prostituáltat mert nem becsüli magát semmire és őt sem a férfiak. Bár a legtöbb férfi elferdített agyában így is csak szexre jó a nő. De ha lány vagy ezt SOHA ne fogadd el! És soha ne hagyd h csak arra használjanak! Aki csak arra akar használni azt minél előbb dobd el mint a sz*ros rongyot.
10-ből 9 férfi is megérdemelné h csak szexre használják.
Aki csak szexre való és sűrűn használják, az a prostituált. Azt így hívják. Attól függően, h a férfinak mennyi pénze van.
Vagy egy nagy büdös K aki mindenkinek ingyen is szétteszi a lábát és még kéreti is magát.
Ne keverjük össze. De abban mindakettő egyezik h lotyó mindakettő.
Voltak szexkapcsolataim/támogatásos kapcsolataim, ott elfogadtam.
Rendes párkapcsolatban soha :)
Párom is többségében inkább szexelne - de szerencsére nincs nagyon sűrű igényünk ilyesmire. Minőségi inkább...
Próbálom elfogadni, hogy az ő kielégülése valamilyen szempontból fontosabb. (Én csak akkor kívánom, ha nincs tartósan feszült hangulatunk.)
#6 szerintem ő ezen túllépett, az eredmény ugyan az végülis, megdugja a lányt, ráadásul akkor amikor akarja.
Nem mindenkinek az az élvezet, hogy felszedje a csajt, és nem mindenki keres visszaigazolást arról, hogy kit tud felszedni.
Ez a két dolog hogy lenne már ugyanaz? Magadtól meghódítani csajokat, mert vonzó vagy, vagy fizetni érte mert nem vagy vonzó, az rohadtul nem egy kategória, ne képzelje már magát jó pasinak, csak egy prosti lefekszik vele xD
#9 Pont ez a lényeg, hogy ő nem képzeli semminek magát szerintem. Az eredmény az, ami ugyan az, mert ugyan úgy megdugja.
Vegyünk egy példát: Ha neked van egy csajod, de azt csak pénzért keféli más, akkor nem vagy féltékeny? Csak azért, mert nem "maguktól hódítják meg", hanem pénzért cserébe dugják, akkor neked oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!