Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki elfogadja hogy ő csak szexre való,és arra sűrun használják?
Figyelt kérdés
szept. 13. 04:08
11/17 anonim válasza:
#10 a kérdés szempontjából ez teljesen irreleváns. Nyilván olyan lányokra vonatkozik, akik ingyen és bérmentve szeretnek pl. szerető vagy szexbratyi szerepben lenni. Aki pénzért szexel, az tök más kategória. Az a haszon miatt teszi, nem azért, mert szeret dagadt csúnya pasikkal szexelni.
Üdv egy sugar baby😁
12/17 anonim válasza:
#11 Én a 6-osnak válaszoltam, akinek a kommentje szintén irreleváns volt. Nem a fő kérdés miatt írtam.
13/17 anonim válasza:
A Golddigger csajok szinte mind ilyenek, ha megvan a sugardaddy.
14/17 anonim válasza:
Ha kielégít a pasi akkor igen😃, férjemmel már nincsen orgazmusom....sajnos
15/17 anonim válasza:
Engem izgat, ha a pasi kedvere megdugna, penz nelkul is
16/17 anonim válasza:
3 vagyok. Hat a valo eletben eleg introvertalt vagyok, nincs tul jo szovegem se, ergo jo noket igy a budos eletben nem szednek fel. Viszont van egy fasza karrierem es ebbok adodoan sok penzem. Ez lehetove teszi hogy megdugjak olyan noket is akiket egyebkent nem tudnek. Most hagyjam ki a lehetoseget csak mert penz nelkul nem tudnam lekaoni oket? Ha lof**szt.
17/17 anonim válasza:
rossz a kérdés: elfogadja hogy szexre való? nem, nem csak arra való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!