Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem féltek ha idegennel szexeltek?
Figyelt kérdés
Nincs igényetek sem az érzelmi sem a fizikai biztonságra, és egy idegenben megbíztok annyira, hogy szexeljetek vele?nov. 20. 13:24
2/8 anonim válasza:
Ha már idáig eljutnak nem biztos hogy idegen.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es mert ismered felszínesen x napja?
nov. 20. 13:29
5/8 anonim válasza:
Ezért nem vagyok együtt idegennel.
Csak akit már közelebbről ismerek.
7/8 anonim válasza:
De,ezért kell az ismerkedés ,még akkor is tud necces lenni.Olyan volt,hogy felszínesen ismertem csak,de nem volt idegen.Az olyan megérzés volt.Amikor először lefeküdtünk igen fura volt,eszembe jutott hogy mit csinálok,mit keresek én itt?Meztelenek voltunk, rám volt mászva nem mondhattam azt,hogy ezt inkább most még ne.Utána sokáig tartott a kapcsi,de az első tényleg fura volt,mert a lelkem nem volt rá felkészülve,de a testem vágyott rá.
8/8 anonim válasza:
E.T. nem félelmetes, csak haza fog telefonálni egy jó menet után, nem bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!