Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a szitu, amikor idegennel szexeltél? Megbántad?
A Balaton soundon egy csajt a sátrában kb 10 perc "ismeretség" után már gyömöszköltem. A nevét se tudom. Mondott valami nevet de itt be ott ki a fülemen.
Azóta se láttam. Meghúztam, elköszöntem és irány vissza a haverokhoz.
Idegennel?
Elraboltak egy éjjel a kis szürke idegenek, a csészealjban tértem magamhoz, ott egy ember-idegen hibrid lány beleült és meglovagolt, aztán kidobtak, senki nem hitte el nekem hogy idegennel szexeltem. :D
Max mikor elvesztettem, akkor szexeltek úgymond "idegennel".
Nem szokásom idegennel szexelni sosem volt
Huszonegy éves voltam. Egy igen jó, ránézésre 40-es hölgy megszólított, hogy túl sokat vásárolt, és nem bírja, (valóban volt nála 4 nagy szatyor), ha esetleg egy irányba tartunk, segítenék-e neki. Mondom, miért ne. Fiatal és naiv voltam... felkaptam a csomagokat, és lakásig vittem neki. Lepakoltam, és ott elkezdte, hogy ő meghálálná, és már gombolta is ki a nadrágomat. Fél perc se volt, és "élményszámba mentem".
De ez neki kevés volt, beljebb rángatott a szobába, és közölte: "A gyerek 7-re ér haza, addig minden porcikádat akarom".
Igen hamar harcra kész állapotba hozott. Igen ám, de akkoriban azért nem járkáltam állandóan óvszerrel a zsebemben, ezért kicsit legyökereztem.
"Ne törődj vele, én egészséges vagyok, és védekezem is".
No, ő volt az első nő (pedig akkor volt barátnőm), akiben csak úgy, minden nélkül elmehettem.
Az együttlét után hirtelen, kapkodva kellett távoznom tőle, a gyermeke érkezése okán.
Kavarogtak a fejemben a gondolatok sokáig, mire két nap után megint belém botlott. És megismételtük a korábbiakat. És még többször.
Így lett igen fiatalon egy 46 éves szeretőm. Vele mindent lehetett, amit az akkori barátnőmmel nem.
Kb. egy évig tartott... Egy percét sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!