Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány pontot adnátok erre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány pontot adnátok erre a felsőtestre lányok?

Figyelt kérdés

[link]

20/F

ma 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszik a szőrtelen felsőtest, de a tiéd se vészes. Sok nő szereti is ha szőrös :) A további izmosodást én se ajánlom, ez pont elég.
ma 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#1es vagyok

Én kifejezetten ferfiasnak tartom a mellkas/has szőrzetet, így a tiédet is.

Egyszer voltam olyan férfivel, aki borotválta a hasát.

Nincs is annál rosszabb érzés mikor szex közben a felsőtestén visszanövekvő szőrrel szurkálja a tiédet, hiszen azok már megerősödött szőrszálak, nem túl kényelmes sem a nőnek, de szerintem a férfinek sem.

Maradj így. :)

ma 12:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket :)
ma 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Van munka benne, úgyhogy 10. Viszont nálam sokat dob egy fiú arca, szóval ha az nem tetszik tőlem lehet akármilyen kigyúrt a test...
ma 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
10/10
ma 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
10/8
ma 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!