Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen további módszerek vannak a szexuális izgalom fokozására?
Tudósok szerint például az agy oxigénhiánya szexuális izgalmat okoz. Ezért alakulhatott ki a szexben az úgynevezett fojtogatás. (Engem a fojtogatás mint tevékenység nem izgat).
De a fenékre mért ütések is okoznak izgalmat. Jól ismert a szexben a fenekelés, spanking.
Valamint a megkötözés okozta vajúdás is izgalmat vált ki. Jól ismert a BDSM.
Ismert az is, hogy mások szexuális izgalmának látványa vagy a sajátunk mutogatása is ilyen izgalomfokozó kategória.
Vagy az erotikus témájú képek, hangok.
Vagy talán az orgazmus megvonás is ide tartozik.
Vagy a szexuális izgatás kényszerből történő adása/kapása.
Nekem nagyon tetszik a több tényező kombinációja, együtt történő alkalmazása. Ilyenkor a hatások összeadódnak. Ilyen példa, mikor egy nővel leszíjazva fenekeltetem magam. Mindketten nagyon felizgulunk tőle. Ebben a felsoroltak közül mind benne van. Talán még az oxigénhiány is, mivel ha erősen csinálják a fenekelést, akkor a fenekelt ritkán vesz levegőt.
Ötletek érdekelnének, hogyan lehetne mégjobban fokozni a közös izgalmat.
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!