Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális házasságban élő 30 + os nőnél ez? Egyik nap a ruha boltban ruhát próbáltam majd észrevettem hogy kukucskál egy férfi. (Eléggé helyes volt)És észre vettem magamon hogy ez engem valamilyen szinten izgat.

Figyelt kérdés

Majd feltűnt hogy egyéb helyeken is izgalomba hoz a helyzet kicsit. Este ha belátnak házba vagy ép munkahelyen ha belátnak öltözőbe stb

Mással is előfordult már vagy történt ilyen?

nov. 14. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Van ilyen igen, voltam én is így mint te csak én a buszon a nyáron. Szoknyában ültem és a kilátszó combfixemet nézte egy pasi, meredt szemekkel. Mosolyogtam, de egyben izgatott is a helyzet. 35N
nov. 14. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Biztos én is meglesnélek.
nov. 14. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Exhibicionizmus egyik kezdeti jele. Ez akkor mondható annak, ha már nem csak a véletlenszerű dolog gondolata izgat fel, hanem szándékosan úgy alakítod az eseményeket, amit le is írtál.
nov. 14. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én egyszer a barátnőmön vettem észre ilyet, amikor egy egy pasi szeme a dekoltázsára tapadt, ráadásul a pasi se egyedül volt. De igaz ami igaz, még engem is izgatott a helyzet.
nov. 14. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem az is izgat hogy erkélyen szexeljek vagy rendesen kihallatszódjon az utcára. De nem lenne kellemes utána összefutni a szomszédokkal úgyhogy nem csinálok ilyet.

Engem sajna nem lesnek meg mert nem vagyok valami vonzó úgyhogy nekem ezért is tetszene az ilyen.

nov. 14. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
A kérdező egy pöcsös huszár...
nov. 14. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Így van, a kérdező hímnemű.
nov. 14. 11:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért ki akarjátok verni a farkatok és el lettetek küldve a……
nov. 14. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig verhettétek volna együtt 😂
nov. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!