Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnál, ha látnád,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha látnád, hogy az utcán egy nőt bántalmaznak, megvernek, megerőszakolnak?

Figyelt kérdés
Közbe lépnél, vagy elsiklanál felette? Ha segítenél, mit tennél?

#nemi erőszak #közbelépés #Utcai bántalmazás
ma 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok most kifejezetten edzett, de vannak bizonyos eszközök mindig nálam, úgy hogy segítenék persze.
ma 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
AZ utcán nem szokták megerőszakolni, de nem tudná ezt senki.
ma 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit nem tudna?
ma 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

nehéz kérdés, mert ha svéd cserediákok csinlálják, és odamész egyedül, az is lehet hogy az életedbe kerül mert megszurkálnak pikk pakk.

Segélyhívót hívnám, és elmondanám hogy látom, de közbeavatkozni a fenti okok miatt nem merek, adjon tanácsot mit csináljak, és küldje a szerveket közben.

ma 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyilván oda megyek és meg védem
ma 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Én odamentem amikor lattam hogy nőt folytogatnak a falnál.

Bdsm volt

ma 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzem hogy van esélyem közbelépnék, de ordítanék, hívnék segítséget valamint a rendőrséget aznnal.
ma 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hívnám a 112 őt.
ma 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!