Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom hogy ciki, meg perverz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy ciki, meg perverz, de most adjatok valami ötletet légyszi?

Figyelt kérdés
Volt egy kisebb családi találkozó, és valami olyan történt amiért felizgúltam az unokanővéremre. Tudom hogy ez gáz, de nagyon felízgatott a helyzet (pedig semmi erotikus dolog nem volt), és most nem tudom kiverni a fejemből. Ez mennyire durva szerintetek? Hogy tudnák úgy gondolni rá mint eddig, vagyis sima rokonként?
nov. 19. 21:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

18

Olvasd el ami az eredeti kérdésem, mármint a kérdés magyarázatát vagy mit, ott is beleírtam. Csak lehet nem voltam elég egyértelmű. Szóval igen egy bizonyos cselekmény volt az ami ezt kiváltotta. Nem az miatt mert többet gondoltam bele, hanem inkább meglepett amit tett, és nagyon is jól esett. Vagyis ez így hülyén hangzik de elég kacifántos.

nov. 20. 23:17
 22/26 A kérdező kommentje:

20

Akkor nem értem, mit és hogy mondjak el szerinted?

nov. 20. 23:18
 23/26 yozoG ***** válasza:
Ciki, nem ciki én 50-es pasi vagyok és a keresztlányom 24. Mostanába látom, milyen jó a segge (kondiba jár) stb. Fejbe már megvolt többször....
nov. 21. 19:15
 24/26 anonim ***** válasza:

#23, na szépen el is oldaloghatsz... 😑

Nem hiszem el.... még aki a '80-as/'90-es években volt tinédzser, az is ilyen kanos/kanoskodó... ☹

nov. 22. 06:29
 25/26 anonim ***** válasza:
#23: ja, fejben nekem is sok olyan nő megvolt, aki a valóságban soha nem lesz 😄
nov. 22. 08:37
 26/26 yozoG ***** válasza:
0%
#25 Szerintem neked nő eddig csak fejben volt meg, de azt is kétlem mert nagyon egyszerű vagy.
nov. 22. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!