Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ciki, meg perverz, de most adjatok valami ötletet légyszi?
Figyelt kérdés
Volt egy kisebb családi találkozó, és valami olyan történt amiért felizgúltam az unokanővéremre. Tudom hogy ez gáz, de nagyon felízgatott a helyzet (pedig semmi erotikus dolog nem volt), és most nem tudom kiverni a fejemből. Ez mennyire durva szerintetek? Hogy tudnák úgy gondolni rá mint eddig, vagyis sima rokonként?tegnap 21:02
1/4 anonim válasza:
🙄 Az átlag magyar miért ENNYIRE kanos? 🙁
2/4 anonim válasza:
1. Nem az átlag , csak van egy pár elfajzott aberrált hülye.
3/4 anonim válasza:
Nem ciki, föleg nem perverz. Teljesen normális ha egy jo csaj, te meg f vagy. Unokatesok között még a megélése is csak határeset inkább. A családalapitás már más kérdés!
4/4 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Unokatesóm volt az alany. Párszor kivertem rá és abba maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!