Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ekkora probléma a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora probléma a menopauza?

Figyelt kérdés

Érett nők komoly válaszait várom.

A párom 48 éves, spirált használunk, nemrég kapott újat.

Azóta, nincs menstruáció, nincs libidója, van idegesség, szex havonta egy, de semmit sem érzek belőle...

Nyilván hormonális változások is lehetnek a háttérben, de nagyon rossz irányba halad... harmadik fél kizárt.

nov. 19. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert férfi vagy, aki mindig arra törekszik, hogy a problémát gyorsan megoldja és azzal kész, vége, le van tudva. Ez viszont nem olyan, amit gyorsan meg lehet oldani, pláne nem olyan, ami ha meg is oldódott, akkor többet nincs vele gond. Többéves folyamat, testi-lelki. Sok beszélgetés, megértés és türelem. Idővel csillapodnak a tünetek, illetve beáll egy "új normális". Addig kell kibekkelni.
nov. 19. 14:36
 12/14 A kérdező kommentje:

11# jó, hogy te tudod, hogy mire törekszem...

De legyen igazad, nekem meg legyen türelmem kivárni az új normális állapotot.

nov. 19. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiútesóim vannak, mindegyik ilyen. Az összes párkapcsolatom is ilyen volt. Valami nem jó, szereljük meg, aztán le van a gond. A legtöbb szerint ez azt jelentette, hogy engem kell megszerelni, mert mertem nem tökéletesen működni. Szóval a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pasik ilyenek.

Te is azt írtad ki, hogy az asszony "elromlott" most hogy "szereld meg", hogy megint úgy működjön, mint a menopauza előtt (pont úgy sosem fog, az a hajó elment), és NEKED megint jó legyen vele az ágyban.

nov. 19. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"nekem meg legyen türelmem kivárni az új normális állapotot."

Most egy kicsit ne te legyél már a legfontosabb. Most kicsit ő legyen már az előtérben, hogy vele mi van, nem veled.

Te csak a szexhiányt éled meg mindebből ahogy olvasom. Viszont ő épp bizonyos értelemben elveszítette a nőiességét. Nem mert már nincs menstruáció és anélkül nem nő a nő, hanem mert ezzel elkezdődnek a testi változások.

Ezen kívül mindenre hatással van a menopauza. A nő testére, a lelkére. Lelkileg, érzelmileg, mindenhogy összezavarodik kicsit a nő. Teszik mindezt a hormonok, pluszban még külön a végbemenő változásokkal való megbirkózás is rárak egyet.

(Egy szintén benne lévő nő)

nov. 20. 00:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!