Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv lányok! Nálatok mi (lenne) az ideális magasság egy pasinál?
Figyelt kérdés
Igazából nem is konteókra vagyok kíváncsi csak légyszi írjatok három számot. Az első a ti magasságotok a második a limit, ami alatt nem jöhet szóba egy pasi. A harmadik pedig, hogy nagyságrendileg mi lenne az ideális magasság. Nyilván ez csak egy külsőség, de még is egy nagyon fontos tényező. Köszi!ma 09:26
1/15 NemFogodKitalálni válasza:
Én 176cm vagyok, így 180cm alatt nem kezdek egy pasival. Szeretem, ha a pasi magasabb nálam minimum pár centivel. Exem velem egymagas volt, nem szerettem. A férjem pedig magasabb nálam fél fejjel, és imádom. Szeretek hozzá bújni. Jó érzés, hogy amikor megölelem, akkor a mellkasához, nyakához tudok bújni, nem a fejéhez.
4/15 A kérdező kommentje:
Ment a ződ kéz!
ma 09:46
6/15 anonim válasza:
167 cm vagyok, a pasi legalább 170 cm legyen , maxon sosem gondolkodtam, ha nem kell abnormálisan feltartanom a kezemet hogy kézen fogva sétáljunk akkor jó.
De mondjuk lőjük be 185cm re
7/15 anonim válasza:
Érdekes válaszok, 184 vagyok és szingli férfi :D
8/15 anonim válasza:
Én 190 vagyok. 😀 de imádom a kisebb törékeny lányokat
De nem ezen múlik. Kell mellé szöveg és kiállás is
9/15 anonim válasza:
157 cm vagyok. Legyen legalább 170 cm. Ideális magasság nálam nincs, jelenlegi párom 173 cm, exem 185cm volt és mindkettő egyformán bejött.
10/15 anonim válasza:
151cm vagyok, pasi legalább 170 legyen, de igazából 180 a tuti! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!