Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú még szüzen börtönbe kerül 14 évesen, és csak 24 évesen szabadul, akkor ő hogy tud párt találni és beilleszkedni a “normális” életbe, ha az egész csajozós, dugás tapasztalós időszaka kimaradt?
Én nekem 24 éves koromig nem volt közöm csajhoz fitymaszűkület miatt illetve éretlen srác voltam mindig is a koromhoz képest, talán a pajzsmirigy baj miatt.
Azonban egyrészt nem vagyok elkésve, ez bőven fiatal kor még és minden megélhető ugyan úgy illetve bepótolható. 30-35 éves nők mondanak olyanokat hogy "bulizós lány" korszakuk van, akkor egy 24 éves kb olyan mint régen egy 16 éves.
Másrészt nagyon sokan ennyi idősen se sokkal tapasztaltabbak attól aki nem tudott csajozni, voltak 1-2 nővel talán.
A harmadik pedig hogy jó adottságom a belsőm illetve a kommunikációm, méretben se vagyok rossz na meg próbálom a kinézetem fejleszteni ahogy csak lehet. Ha olyan srác vagy hogy bejössz a lánynak akkor kellesz neki ha szűz vagy is, sőt az talán még előny neki mert kap egy normális srácot aki nem volt még mással. Hamarabb lesznek egy tapasztalatlan jó sráccal mint egy tapasztalt de számukra taszítóval.
Én most így 24 évesen kezdtem igazán a lányok fele nyitni és nem igazán látom a hátrányom így flörtölés, ismerkedés terén a tapasztalt társaimmal szemben.
Sokat számít hogy van bennem alázat, kedvesség, becsülöm őket már mint embert is, értékelem hogy végre eljutottam oda hogy merjek és tudjak ismerkedni.
Nincs olyan, hogy valaki bemelegszik. Vagy melegen születik valaki, vagy nem. A börtön nemi erőszak nem is magáról arról szól, hogy ezzel ők kifejezik, hogy melegek, hanem a dominanciaharcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!